Werken bij Club NL Mallorca

NA DE TELEURSTELLENDE ZOMER VAN 2020, KOMEN WE DIT JAAR TWEE KEER ZO HARD TERUG! DAAROM ZIJN WIJ WEER OP ZOEK NAAR EEN TOP TEAM VOOR DE ZOMER VAN 2021. MELD JE NU SNEL AAN!


Barmedewerkers

Wij zoeken horecatijgers die heel hard kunnen werken en deze zomer met ons willen knallen. De snelheid van de barwerkzaamheden liggen zeer hoog dus je moet ervaring hebben met werken onder druk. Je hebt een doorzettersmentaliteit en minimaal 1 jaar horeca ervaring.

Proppers

Spontane, zelfverzekerde, sociaal-intelligente jongeren tussen de 19 en 26 jaar. Je dient een goed verzorgd uiterlijk en een vlotte babbel te hebben. Als propper stap je op onbekende mensen af die je direct voor je moet kunnen winnen. Jij bent de persoon die met iedereen overweg kan.

Kaartverkopers

Dit zijn de echte die-hard verkopers. We zoeken mensen met sales ervaring en die daardoor weten dat zij salestijgers zijn. Je weet dat het om resultaat, targets, en bonussen gaat. Je werkt voornamelijk overdag op het strand en in de avonden op de boulevard. In de nacht ben je vrij om bij ons in de club een drankje te doen. Je verkoopt kaarten voor onze clubavonden. Ook verkoop je tickets voor Mallorca Open Air festival en andere activiteiten.

Runners

Doorzetters die de barren voorzien van alles wat ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Hard werken en oog hebben voor de barren is een vereiste. Jij zorgt er als runner ervoor dat het barpersoneel nooit in de problemen komt.

Kassamedewerkers

Als kassamedewerker ben je niet alleen entreebewijzen aan het verkopen en mensen aan het voorzien van hun drankmuntjes, des te meer ben je een gastheer/gastvrouw en zorg je dat onze gasten zich elke avond welkom voelen. Ook heb je een commerciƫle drive, waarbij upselling een belangrijk onderdeel van je werk is.

Download het aanmeldformulier

Werkenalspropper

Ben je ook benieuwd naar werken op andere plekken in het buitenland?
Check dan onze partner WerkenAlsPropper.