Werken bij Club NL Mallorca — Club NL Mallorca

Werken bij Club NL Mallorca?!

Solliciteer nu

Word jij de zomer van 2024 onderdeel van het leukste team van Club NL Mallorca?

Kaartverkopers

Jij hebt ervaring als het gaat om sales, targets, resultaten en bonussen. Je bent graag omringd door mensen en weet ze op een leuke manier te overtuigen om tickets voor de clubavonden en Mallorca Open Air te kopen. Je werkt overdag op het strand en in de avonden op de boulevard. In de nacht ben je vrij om samen met je collega's en nieuwe vrienden die je die dag hebt gemaakt een drankje te doen bij ons in de club.

Solliciteer nu

Barmedewerker

Jij bent een horecatijger die weet wat hard werken onder druk is, minimaal 1 jaar horeca ervaring heeft, plezier achter de bar kan hebben met collega's maar ook weet hoe je je babbel, charmes en creativiteit moet gebruiken om mensen aan de bar te houden en de lekkerste drankjes kan schenken. Je werkt in de nachten in de club en 1 dag in de week overdag op Mallorca Open Air.

Solliciteer nu

Proppers

Jij bent spontaan, zelfverzekerd, sociaal-intelligent en weet hoe je met je charmes iedereen voor je weet te winnen. Je hebt een vlotte babbel waardoor je met iedereen overweg kan en zo kan overtuigen om in de avond naar onze club te komen. Je werkt overdag op het strand en in de avonden sta je voor de club. Vooral in de avonden weet je met je creativiteit binnen enkele secondes mensen te overtuigen om naar binnen te gaan.

Solliciteer nu

Runners

Jij bent de motor van de bar die ervoor zorgt dat de barren ten alle tijde voorzien zijn van alles wat ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Je kunt goed communiceren, anticiperen, bent sociaal en weet hoe je creatief in hectische situaties tot oplossingen kan komen. Je werkt in de nachten in de club en 1 dag in de week overdag op Mallorca Open Air.

Solliciteer nu

Kassamedewerker

Jij bent een echte gastvrouw die ervoor zorgt dat mensen zich altijd welkom voelen. Je hebt een commerciële drive waarbij upselling een belangrijk onderdeel van je werk is en je kan goed in teamverband samenwerken. Je verkoopt entreebewijzen en voorziet mensen van hun drankmuntjes. Hierin speelt je sales ervaring een belangrijke rol. Je werkt in de nachten in de club en 1 dag in de week overdag op Mallorca Open Air.

Solliciteer nu